BİZDEN HABERLER
- Yazın En Mutlu Hali Biltek Yaz Okulu! ☀️
- BAYRAMIN NEŞESİ OKULUMUZA YANSIDI
- BKS 2026 ÇOŞKUYLA TAMAMLANDI
- 5. SINIFLARIMIZDAN ÇOŞKU DOLU FUN NİGHT
- ULUSLARARASI ROBOT YARIŞMASI'NDA GURURLANDIRAN BAŞARI
- EŞSİZ BİR GEZİ MEDİNE
- MİNİK ELLERLE ÇİNİ SANATI
- MAARİFİN KALBİNDE VATAN SEVGİSİ VE BAYRAK BİLİNCİ
- ALLAH DİLERSE KUŞLAR FİLLERİ YENER
Maneviyat ve Keyif Dolu Bir Gün: Hacı Bayram-ı Veli Ziyaretimiz
Öğrencilerimizle birlikte Hacı Bayram-ı Veli Türbesi’ni ziyaret ederek manevi atmosferi yerinde deneyimledik, camide ibadetimizi gerçekleştirdik ve tarihi çarşıda keyifli bir gün geçirdik.
2026-04-21 11:09:59
Ortaokul 7. sınıf öğrencilerimizle birlikte, Ankara’nın manevi simgesi olan Hacı Bayram-ı Veli Hazretleri’nin türbesini ziyaret ederek huzur dolu bir yolculuğa çıktık.
Gezimiz kapsamında Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde öğle namazımızı eda ettikten sonra, tarihi çarşıda keyifli bir alışveriş turu yaptık. Günün yorgunluğunu ise hep birlikte yediğimiz lezzetli tatlılarla atarak bu güzel günü neşeyle sonlandırdık. Hem manevi değerlerimizi andığımız hem de birlikte çok keyifli vakit geçirdiğimiz unutulmaz bir anı oldu.










